JustDo - Portofoliu de proiecte pentru întreprinderi. rezolvat. Toate proiectele, toți colaboratorii, într-un spațiu comun

JustDo v3.134: Arhivarea Proiectelor, Opțiuni Multiple & Altele

06.03.2023
Arhivare
Când apar proiecte noi și activități noi la care trebuie să lucrezi, trebuie să pui deoparte pe cele vechi și să te concentrezi pe cele noi. Acum poți arhiva acele proiecte și sarcini, eliminându-le din vizualizarea ta zilnică, păstrând în același timp posibilitatea de a le accesa după necesitate și chiar de a le dezarhiva.
News Image
Câmp de opțiuni multiple
Pe lângă câmpul personalizat "Opțiuni", acum ai tipul "Opțiuni Multiple". Această opțiune îți permite să creezi o listă de opțiuni predefinite din care utilizatorii pot selecta mai multe valori pentru fiecare sarcină individuală.
News Image
Câmpurile Proprietar al Sarcinii și Proprietar în Așteptare + filtru
Acum ai posibilitatea de a incorpora câmpuri suplimentare care afișează atât Proprietarul Sarcinii, cât și Proprietarul în Așteptare al sarcinilor. Această actualizare îți permite să filtrezi eficient arborele de sarcini bazat pe aceste criterii, oferind o experiență de gestionare a sarcinilor mai simplificată și personalizată.
News Image