JustDo - Platformă de Management de Proiecte cu Sursă Disponibilă pentru Toate Scopurile

Platformă de Management de Proiecte Multifuncțională

Soluție cu sursă disponibilă, complet personalizabilă, de care voi și clienții voștri vă veți îndrăgosti pur și simplu.
Încearcă! Care sunt nevoile clienților tăi? Ce proiecte vrei să creezi?
Ambalaje alimentare sustenabile
Generează
Auto-Elaborare Sarcini: Defalcați automat sarcinile în sub-sarcini
Auto-Elaborare Sarcini
Defalcați automat sarcinile în sub-sarcini
Chat despre Sarcini cu AI: Rezumați automat sarcinile și discutați cu AI despre ele
Chat despre Sarcini cu AI
Rezumați automat sarcinile și discutați cu AI despre ele
Începeți cu JustDo: Aflați ce poate face JustDo pentru voi!
Începeți cu JustDo
Aflați ce poate face JustDo pentru voi!
JustDo AI: Creați-vă proiectul cu o singură comandă
JustDo AI
Creați-vă proiectul cu o singură comandă
Asistentul Nostru AI: Creați sarcini din mesaje text și documente!
Asistentul Nostru AI
Creați sarcini din mesaje text și documente!
150+
Plugin-uri
60+
Limbi suportate
9+
Ani pe Piață
200.000+
Sarcini per Tablou
Nelimitat
Opțiuni de Personalizare
9
Teme Colorate
De consultanți, pentru consultanți
Abordați rapid nevoile clienților voștri
Complet cu Sursă Disponibilă
Fiecare client are nevoi unice. Proiectarea tehnică a JustDo este extrem de modulară, cu cod modern și ușor de navigat. Adăugați ultimele retușuri pe care clientul vostru le solicită, și sunteți gata de livrare.
Citiți mai mult
Scalabilitate Îmbunătățită și Implementare Fără Probleme
JustDo este proiectat pentru o implementare fără efort și o scalabilitate excepțională. Cu o arhitectură robustă, acesta suportă sute de mii de sarcini per proiect, distingându-se ca o soluție cu adevărat de nivel enterprise. Această capacitate asigură o performanță și o extindere fără probleme, aliniindu-se perfect cu creșterea proiectelor clienților dumneavoastră.
Citiți mai mult
Surse Multiple de Venit
JustDo oferă un pachet holistic de servicii pe care le puteți oferi clienților dumneavoastră. Prin adoptarea JustDo, puteți vinde servicii de găzduire, dezvoltare, instruire, întreținere și suport, creând un flux de venituri fiabil și continuu. Platforma noastră cuprinzătoare vă permite să vă extindeți ofertele de afaceri și să maximizați profitabilitatea.
Citiți mai mult
Structură Simplă de Costuri
Nu luăm un procent din vânzările dumneavoastră. Prețurile noastre sunt clare și simple, cu o taxă lunară fixă per utilizator și prețuri fixe pentru funcționalitățile premium à la carte, cum ar fi Gantt și AI. Această structură de prețuri transparentă vă asigură că știți întotdeauna la ce să vă așteptați, permițându-vă să vă prognozați cu încredere costurile și profiturile potențiale. Pentru detalii complete, vizitați pagina noastră de prețuri .
Citiți mai mult
Folosiți Brandul Dumneavoastră - Pregătit pentru White-Label
Îmbunătățiți prezența brandului clienților dumneavoastră cu capacitățile de white-label ale JustDo. Personalizați platforma cu logo-urile, schemele de culori și identitățile unice ale acestora pentru a crea o experiență de brand uniformă.
Citiți mai mult
Securitate de Top - Implementare pe Intranet Disponibilă
Clienții din industrii sensibile adesea necesită implementare extrem de sigură în cadrul intranetului lor, uneori chiar fără acces la internet. JustDo suportă această opțiune unică de implementare, oferind un mediu ultra-securizat, la fața locului, pe care puține soluții concurente îl pot oferi.
Citiți mai mult
Vorbește Limba Clienților Dumneavoastră
Cu sistemul nostru avansat de traducere, JustDo poate fi tradus în primele 100 de limbi din lume în câteva zile, asigurând o experiență fără probleme pentru clienții dumneavoastră locali. Dacă piața dumneavoastră are nevoie de o traducere pe care încă nu o oferim, nu ezitați să ne contactați! Suntem dornici să luăm în considerare adăugări, în special pentru piețele fără soluții disponibile .
Citiți mai mult
Demonstrații Asistate de AI
Cu demonstrațiile asistate de AI ale JustDo, clienții dumneavoastră pot descrie proiectul dorit, iar noi vom genera imediat o structură pentru o demonstrație rapidă. Această caracteristică este ideală pentru a impresiona clienții și pentru a le capta atenția.
Citiți mai mult
Mai multe caracteristici
Creat cu experiența afacerilor de succes
Platformă modernă de management al proiectelor
Colaborare și Comunicare
JustDo îmbină perfect comunicarea și colaborarea cu un management puternic al proiectelor. Partajați selectiv sarcini cu clienții și furnizorii, mențineți înregistrări complete ale e-mailurilor și chat-urilor și organizați eficient documentele proiectului. În același timp, gestionați mai multe proiecte cu diagrame Gantt și dependențe, urmăriți timpul și echilibrați volumul de muncă - totul într-o singură platformă intuitivă.
Citiți mai mult
Platformă CMS și ERP Flexibilă
JustDo este mai mult decât un simplu software de management de proiect. Funcționează perfect atât ca sistem CMS, cât și ca sistem ERP. Gradul său ridicat de personalizare îl face ideal pentru o varietate de aplicații de afaceri, oferind soluții robuste și adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale industriei. Această versatilitate face din JustDo platforma perfectă pentru companiile care doresc să integreze instrumente complete de management cu flexibilitatea unui CMS.
Citiți mai mult
Integrare Completă cu Inteligența Artificială
Cu capacitățile avansate de IA ale JustDo, puteți genera rapid structuri de proiect dintr-o singură comandă, converti documente și contracte în sarcini, produce rezumate cuprinzătoare și efectua interogări detaliate despre proiectele voastre.
Citiți mai mult
Alegeți Cine Vede Ce
Partajarea selectivă a sarcinilor vă permite să invitați clienți, furnizori și părți interesate la tabloul vostru, asigurându-vă că aceștia văd doar ceea ce este partajat cu ei. Sistemul nostru flexibil de permisiuni acomodează o gamă largă de controale de acces, oferind vizibilitate și securitate personalizate pentru fiecare participant.
Citiți mai mult
Gestionați Mai Multe Proiecte pe un Singur Tablou
Cu suportul JustDo pentru tablouri masive care conțin peste 200.000 de sarcini, gestionarea mai multor proiecte pe un singur tablou devine convenabilă și eficientă. Organizați, monitorizați și executați toate proiectele voastre fără probleme într-un singur loc centralizat.
Citiți mai mult
Gantt și Dependențe
Gantt complet funcțional al JustDo cu Dependențe între Proiecte. Permite planificarea, coordonarea și urmărirea eficientă pentru a menține proiectele în grafic.
Citiți mai mult
Canale de Chat, E-mailuri, Fișiere
Îmbunătățiți colaborarea echipei cu canale de chat dedicate pentru fiecare sarcină. Discutați idei în timp real, direct în cadrul proiectului vostru, pentru o comunicare fără probleme. Trimiteți e-mailuri direct către sarcini, creând o înregistrare centralizată accesibilă tuturor, chiar și colaboratorilor externi. Gestionați, partajați și organizați cu ușurință toate documentele proiectului într-un singur loc, menținând echipa voastră aliniată și productivă.
Citiți mai mult
Plugin-uri de Nivel Enterprise
JustDo oferă o gamă de plugin-uri de nivel enterprise pentru a vă îmbunătăți capacitățile de management al proiectelor. Identificați și gestionați riscurile cu plugin-ul nostru de Managementul Riscurilor care asigură succesul și reziliența proiectului. Urmăriți cu precizie timpul petrecut pe sarcini cu Urmărirea Timpului intuitivă pentru o alocare precisă a resurselor. Optimizați alocarea sarcinilor și echilibrați volumul de muncă între membrii echipei cu Managementul Resurselor și al Încărcării. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele plugin-uri puternice disponibile în JustDo.
Citiți mai mult
Mai multe caracteristici