JustDo v5.2: Presentem traduccions a més de 60 idiomes i suport complet per a llengües de dreta a esquerra

JustDo v5.2: Presentem traduccions a més de 60 idiomes i suport complet per a llengües de dreta a esquerra

15/10/2024
Avui, ens complau anunciar el llançament de JustDo v5.2. Aquesta nova versió aporta una sèrie de funcionalitats dissenyades per fer que la gestió de projectes sigui veritablement sense fronteres.
Suport complet de dreta a esquerra: Potenciant equips globals
Estem emocionats de presentar el suport complet per a dissenys de dreta a esquerra (RTL). Aquesta funcionalitat assegura una gestió de projectes sense problemes per als usuaris de llengües com l'àrab, l'hebreu i el jiddisch.

JustDo es destaca orgullosament com l'únic programari modern de gestió de projectes que ofereix un disseny autèntic de dreta a esquerra. La nostra interfície d'usuari està meticulosament alineada a la dreta, proporcionant una experiència natural i intuïtiva per als usuaris de llengües RTL. Aquesta atenció al detall ens distingeix, fent de JustDo l'opció preferida per als equips globals que requereixen un autèntic suport RTL.
News Image
Parla el teu idioma: JustDo ara en més de 60 llengües
JustDo ara està disponible en més de 60 idiomes, fent-lo veritablement global. Des de l'አማርኛ (amhàric) fins al Tiếng Việt (vietnamita), et tenim cobert.
News Image
Presentem el Tooltip d'Usuari Intel·ligent
Passa el ratolí per sobre de qualsevol avatar d'usuari per accedir al nostre nou i elegant Tooltip d'Usuari. Obtén informació ràpida sobre els membres del teu equip sense interrompre el teu flux de treball.
News Image
Experiència d'usuari millorada: Interfície de xat redissenyada
Hem renovat la nostra funció de xat, tant a les finestres inferiors com dins del panell de tasques, per a una comunicació d'equip més fluida.
News Image