JustDo v5.2: Introducerer oversættelser til 60+ sprog og fuld RTL-understøttelse

JustDo v5.2: Introducerer oversættelser til 60+ sprog og fuld RTL-understøttelse

15/10/2024
I dag er vi glade for at kunne annoncere udgivelsen af JustDo v5.2. Denne nye version bringer en række funktioner designet til at gøre projektstyring virkelig grænseløs.
Fuld højre-til-venstre understøttelse: Styrker globale teams
Vi er begejstrede for at introducere komplet understøttelse af højre-til-venstre (RTL) layouts. Denne funktion sikrer smidig projektstyring for brugere af sprog som arabisk, hebraisk og jiddisch.

JustDo er stolt over at være den eneste moderne projektstyringssoftware, der tilbyder ægte højre-til-venstre design. Vores brugergrænseflade er omhyggeligt justeret til højre, hvilket giver en naturlig og intuitiv oplevelse for RTL-sprogbrugere. Denne opmærksomhed på detaljer adskiller os og gør JustDo til det foretrukne valg for globale teams, der kræver autentisk RTL-understøttelse.
News Image
Tal dit sprog: JustDo nu på over 60 sprog
JustDo er nu tilgængelig på over 60 sprog, hvilket gør det virkelig globalt. Fra አማርኛ (amharisk) til Tiếng Việt (vietnamesisk), har vi dig dækket.
News Image
Introduktion af Smart Bruger Værktøjstip
Svæv over enhver brugeravatar for at få adgang til vores nye, stilfulde Bruger Værktøjstip. Få hurtige indsigter om dine teammedlemmer uden at forstyrre din arbejdsgang.
News Image
Forbedret brugeroplevelse: Redesignet chatgrænseflade
Vi har omdesignet vores chatfunktion, både i bundvinduerne og i opgaveruden, for at give en mere glidende teamkommunikation.
News Image