JustDo v5.2: Ieviešam tulkojumus 60+ valodās un pilnu RTL valodu atbalstu

JustDo v5.2: Ieviešam tulkojumus 60+ valodās un pilnu RTL valodu atbalstu

15.10.2024
Šodien mēs ar prieku paziņojam par JustDo v5.2 izlaišanu. Šī jaunā versija ievieš virkni funkciju, kas paredzētas, lai padarītu projektu vadību patiesi bez robežām.
Pilns atbalsts rakstībai no labās uz kreiso pusi: Globālo komandu iespējošana
Mēs ar prieku ieviešam pilnīgu atbalstu izkārtojumam no labās uz kreiso pusi (RTL). Šī funkcija nodrošina netraucētu projektu vadību lietotājiem, kuri izmanto tādas valodas kā arābu, ivritu un jidišu.

JustDo ir lepns būt vienīgā mūsdienīgā projektu vadības programmatūra, kas piedāvā patiesu RTL dizainu. Mūsu lietotāja saskarne ir rūpīgi saskaņota ar labo pusi, nodrošinot dabisku un intuitīvu pieredzi RTL valodu lietotājiem. Šī uzmanība detaļām mūs izceļ, padarot JustDo par pirmo izvēli globālajām komandām, kurām nepieciešams autentisks RTL atbalsts.
News Image
Runājiet savā valodā: JustDo tagad pieejams 60+ valodās
JustDo tagad ir pieejams vairāk nekā 60 valodās, padarot to patiesi globālu. No አማርኛ (amharu) līdz Tiếng Việt (vjetnamiešu), mēs esam parūpējušies par jums.
News Image
Ieviešam viedo lietotāja rīkpadomu
Novietojiet kursoru virs jebkura lietotāja avatara, lai piekļūtu mūsu jaunajam, stilīgajam lietotāja rīkpadomam. Iegūstiet ātru ieskatu par saviem komandas biedriem, netraucējot savu darba plūsmu.
News Image
Uzlabota lietotāja pieredze: Pārprojektēta tērzēšanas saskarne
Mēs esam pārveidojuši mūsu tērzēšanas funkciju gan apakšējos logos, gan uzdevumu panelī, lai nodrošinātu vienmērīgāku komandas komunikāciju.
News Image