JustDo v5.2: Tõlked 60+ keelde ja täielik paremalt vasakule keelte tugi

JustDo v5.2: Tõlked 60+ keelde ja täielik paremalt vasakule keelte tugi

15.10.2024
Täna on meil hea meel teatada JustDo v5.2 väljalaskmisest. See uus versioon toob kaasa hulga funktsioone, mis on loodud muutma projektijuhtimise tõeliselt piiriüleseks.
Täielik paremalt vasakule toe lisamine: Globaalsete meeskondade võimestamine
Oleme rõõmsad tutvustada täielikku tuge paremalt vasakule (RTL) paigutustele. See funktsioon tagab sujuva projektijuhtimise araabia, heebrea ja jidiši keele kasutajatele.

JustDo on uhkusega ainus kaasaegne projektijuhtimise tarkvara, mis pakub tõelist paremalt vasakule disaini. Meie kasutajaliides on hoolikalt joondatud paremale, pakkudes RTL keelte kasutajatele loomulikku ja intuitiivset kogemust. See tähelepanu detailidele eristab meid teistest, muutes JustDo eelistatud valikuks globaalsetele meeskondadele, kes vajavad autentset RTL tuge.
News Image
Räägi oma keelt: JustDo nüüd 60+ keeles
JustDo on nüüd saadaval rohkem kui 60 keeles, muutes selle tõeliselt globaalseks. Alates አማርኛ (amhaari) kuni Tiếng Việt (vietnami) keeleni, meil on kõik kaetud.
News Image
Tutvustame nutikat kasutaja vihjeakent
Liigutage kursor mis tahes kasutaja avatari kohale, et näha meie uut, stiilset kasutaja vihjeakent. Saage kiirelt teavet oma meeskonnaliikmete kohta ilma töövoogu häirimata.
News Image
Täiustatud kasutajakogemus: Uuendatud vestluse liides
Oleme uuendanud meie vestluse funktsiooni nii alumistes akendes kui ka ülesande paneelil, et tagada sujuvam meeskonna suhtlus.
News Image