JustDo v5.2: Preklad do 60+ jazykov a plná podpora RTL jazykov

JustDo v5.2: Preklad do 60+ jazykov a plná podpora RTL jazykov

15.10.2024
Dnes s potešením oznamujeme vydanie JustDo v5.2. Táto nová verzia prináša množstvo funkcií navrhnutých tak, aby projektový manažment bol skutočne bez hraníc.
Plná podpora písania sprava doľava: Posilnenie globálnych tímov
S nadšením predstavujeme kompletnú podporu pre rozloženie sprava doľava (RTL). Táto funkcia zabezpečuje bezproblémové riadenie projektov pre používateľov jazykov ako arabčina, hebrejčina a jidiš.

JustDo hrdo stojí ako jediný moderný softvér na riadenie projektov, ktorý ponúka skutočný dizajn sprava doľava. Naše používateľské rozhranie je dôkladne zarovnané doprava, čo poskytuje prirodzený a intuitívny zážitok pre používateľov RTL jazykov. Táto pozornosť k detailom nás odlišuje a robí z JustDo prvú voľbu pre globálne tímy vyžadujúce autentickú podporu RTL.
News Image
Hovorte svojím jazykom: JustDo teraz v 60+ jazykoch
JustDo je teraz dostupné vo viac ako 60 jazykoch, čo ho robí skutočne globálnym. Od አማርኛ (amharčiny) po Tiếng Việt (vietnamčinu), máme pre vás všetko.
News Image
Predstavujeme inteligentný tooltip používateľa
Prejdite myšou nad ktorýkoľvek avatar používateľa a získajte prístup k nášmu novému, štýlovému používateľskému tooltipu. Získajte rýchle informácie o členoch vášho tímu bez narušenia pracovného postupu.
News Image
Vylepšená používateľská skúsenosť: Prepracované rozhranie chatu
Prepracovali sme našu funkciu chatu, a to v spodných oknách aj v rámci panela úloh, pre plynulejšiu komunikáciu tímu.
News Image