JustDo v5.2: Překlady do 60+ jazyků a plná podpora pro jazyky zprava doleva

JustDo v5.2: Překlady do 60+ jazyků a plná podpora pro jazyky zprava doleva

15.10.2024
Dnes s potěšením oznamujeme vydání JustDo v5.2. Tato nová verze přináší řadu funkcí navržených tak, aby bylo projektové řízení skutečně bez hranic.
Plná podpora psaní zprava doleva: Posílení globálních týmů
S nadšením představujeme kompletní podporu pro rozložení zprava doleva (RTL). Tato funkce zajišťuje bezproblémové řízení projektů pro uživatele jazyků jako arabština, hebrejština a jidiš.

JustDo hrdě stojí jako jediný moderní software pro řízení projektů nabízející skutečný design zprava doleva. Naše uživatelské rozhraní je pečlivě zarovnáno doprava, což poskytuje přirozený a intuitivní zážitek pro uživatele jazyků RTL. Tato pozornost k detailům nás odlišuje a činí z JustDo první volbu pro globální týmy vyžadující autentickou podporu RTL.
News Image
Mluvte svým jazykem: JustDo nyní v 60+ jazycích
JustDo je nyní k dispozici ve více než 60 jazycích, což z něj činí skutečně globální nástroj. Od አማርኛ (amharštiny) po Tiếng Việt (vietnamštinu), máme pro vás řešení.
News Image
Představujeme chytrý tooltip uživatele
Najeďte myší na libovolný avatar uživatele a získejte přístup k našemu novému, stylovému tooltiptu uživatele. Získejte rychlý přehled o členech vašeho týmu, aniž byste narušili svůj pracovní postup.
News Image
Vylepšený uživatelský zážitek: Přepracované rozhraní chatu
Přepracovali jsme naši funkci chatu, jak v dolních oknech, tak v panelu úkolů, pro plynulejší komunikaci týmu.
News Image