JustDo v5.2: Vertalingen naar 60+ Talen en Volledige RTL-Ondersteuning

JustDo v5.2: Vertalingen naar 60+ Talen en Volledige RTL-Ondersteuning

15-10-2024
Vandaag zijn we verheugd de release van JustDo v5.2 aan te kondigen. Deze nieuwe versie brengt een reeks functies die projectmanagement echt grenzeloos maken.
Volledige Rechts-naar-Links Ondersteuning: Wereldwijde Teams Versterken
We zijn verheugd volledige ondersteuning voor rechts-naar-links (RTL) lay-outs te introduceren. Deze functie zorgt voor naadloos projectmanagement voor gebruikers van talen zoals Arabisch, Hebreeuws en Jiddisch.

JustDo is trots de enige moderne projectmanagement software te zijn die echte rechts-naar-links ontwerp biedt. Onze UI is zorgvuldig rechts uitgelijnd, wat een natuurlijke en intuïtieve ervaring biedt voor RTL-taalgebruikers. Deze aandacht voor detail onderscheidt ons en maakt JustDo de eerste keuze voor wereldwijde teams die authentieke RTL-ondersteuning nodig hebben.
News Image
Spreek Uw Taal: JustDo Nu in 60+ Talen
JustDo is nu beschikbaar in meer dan 60 talen, waardoor het echt wereldwijd is. Van አማርኛ (Amhaars) tot Tiếng Việt (Vietnamees), we hebben het voor u geregeld.
News Image
Introductie van de Slimme Gebruiker Tooltip
Beweeg over een gebruikersavatar om toegang te krijgen tot onze nieuwe, stijlvolle Gebruiker Tooltip. Krijg snel inzicht in uw teamleden zonder uw workflow te verstoren.
News Image
Verbeterde Gebruikerservaring: Herontworpen Chat-interface
We hebben onze chatfunctie vernieuwd, zowel in de onderste vensters als binnen het taakvenster, voor soepelere teamcommunicatie.
News Image