JustDo v5.2: Översättningar till 60+ språk och fullt RTL-stöd

JustDo v5.2: Översättningar till 60+ språk och fullt RTL-stöd

2024-10-15
Idag är vi glada att tillkännage lanseringen av JustDo v5.2. Denna nya version kommer med en mängd funktioner utformade för att göra projekthantering verkligt gränslös.
Fullständigt stöd för höger-till-vänster: Stärker globala team
Vi är glada att introducera fullständigt stöd för höger-till-vänster (RTL) layouter. Denna funktion säkerställer smidig projekthantering för användare av språk som arabiska, hebreiska och jiddisch.

JustDo är stolt över att vara den enda moderna projekthanteringsprogramvaran som erbjuder äkta höger-till-vänster design. Vårt gränssnitt är noggrant justerat till höger, vilket ger en naturlig och intuitiv upplevelse för RTL-språkanvändare. Denna uppmärksamhet på detaljer särskiljer oss och gör JustDo till förstahandsvalet för globala team som kräver autentiskt RTL-stöd.
News Image
Tala ditt språk: JustDo nu på över 60 språk
JustDo är nu tillgängligt på över 60 språk, vilket gör det verkligt globalt. Från አማርኛ (amhariska) till Tiếng Việt (vietnamesiska), vi har dig täckt.
News Image
Introduktion av den smarta användarverktygstipset
Håll muspekaren över valfri användaravatar för att få tillgång till vår nya, stilfulla användarverktygstips. Få snabba insikter om dina teammedlemmar utan att störa ditt arbetsflöde.
News Image
Förbättrad användarupplevelse: Omdesignat chattgränssnitt
Vi har förnyat vår chattfunktion, både i de nedre fönstren och inom uppgiftspanelen, för smidigare teamkommunikation.
News Image