JustDo v5.2: Introduserer oversettelser til 60+ språk og full høyre-til-venstre språkstøtte

JustDo v5.2: Introduserer oversettelser til 60+ språk og full høyre-til-venstre språkstøtte

15.10.2024
I dag er vi glade for å kunngjøre lanseringen av JustDo v5.2. Denne nye versjonen bringer en rekke funksjoner designet for å gjøre prosjektledelse virkelig grenseløs.
Full høyre-til-venstre støtte: Styrker globale team
Vi er begeistret for å introdusere fullstendig støtte for høyre-til-venstre (RTL) oppsett. Denne funksjonen sikrer sømløs prosjektstyring for brukere av språk som arabisk, hebraisk og jiddisch.

JustDo er stolt over å være den eneste moderne prosjektstyringsplattformen som tilbyr ekte høyre-til-venstre design. Vårt brukergrensesnitt er nøye justert til høyre, noe som gir en naturlig og intuitiv opplevelse for RTL-språkbrukere. Denne oppmerksomheten på detaljer skiller oss ut og gjør JustDo til det foretrukne valget for globale team som krever autentisk RTL-støtte.
News Image
Snakk ditt språk: JustDo nå på over 60 språk
JustDo er nå tilgjengelig på over 60 språk, noe som gjør det virkelig globalt. Fra አማርኛ (amharisk) til Tiếng Việt (vietnamesisk), vi har deg dekket.
News Image
Introduserer Smart brukerverktøytips
Hold musepekeren over en brukers avatar for å få tilgang til vårt nye, stilige brukerverktøytips. Få raske innsikter om teammedlemmene dine uten å forstyrre arbeidsflyten.
News Image
Forbedret brukeropplevelse: Redesignet chatgrensesnitt
Vi har oppgradert chatfunksjonen vår, både i bunnvinduene og i oppgavepanelet, for smidigere teamkommunikasjon.
News Image