JustDo v5.2: 60+ nyelv és teljes jobbról balra írás támogatása

JustDo v5.2: 60+ nyelv és teljes jobbról balra írás támogatása

2024.10.15.
Örömmel jelentjük be a JustDo v5.2 verzió megjelenését. Ez az új verzió számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a projektmenedzsmentet valóban határok nélkülivé teszik.
Teljes jobbról balra írás támogatás: Globális csapatok felhatalmazása
Örömmel mutatjuk be a jobbról balra (RTL) elrendezések teljes támogatását. Ez a funkció zökkenőmentes projektmenedzsmentet biztosít az olyan nyelveket használók számára, mint az arab, héber és jiddis.

A JustDo büszkén áll egyedül a modern projektmenedzsment szoftverek között valódi jobbról balra történő tervezésével. Felhasználói felületünk gondosan jobbra igazított, természetes és intuitív élményt nyújtva az RTL nyelveket használók számára. Ez a részletekre való odafigyelés megkülönböztet minket, így a JustDo az első választás a valódi RTL támogatást igénylő globális csapatok számára.
News Image
Beszélje a saját nyelvét: A JustDo már több mint 60 nyelven elérhető
A JustDo most már több mint 60 nyelven érhető el, valóban globálissá téve azt. Az አማርኛ (amhara) nyelvtől a Tiếng Việt (vietnami) nyelvig mindent lefedünk.
News Image
Bemutatjuk az Intelligens Felhasználói Tippet
Vigye az egeret bármely felhasználói avatar fölé, hogy hozzáférjen új, stílusos Felhasználói Tippünkhöz. Gyors betekintést nyerhet csapattagjairól anélkül, hogy megzavarná a munkafolyamatot.
News Image
Továbbfejlesztett felhasználói élmény: Újratervezett csevegő felület
Megújítottuk a csevegő funkciónkat, mind az alsó ablakokban, mind a feladat panelen belül, a gördülékenyebb csapatkommunikáció érdekében.
News Image