JustDo - Veelzijdig Source-Available Projectmanagementplatform

Veelzijdig Projectbeheerplatform

Source-available, volledig aanpasbare oplossing waar jullie en jullie klanten simpelweg verliefd op zullen worden.
Probeer het eens! Wat zijn de behoeften van je klanten? Welke projecten wil je maken?
Aangepaste marketing AI-tools
Genereren
Auto-uitwerken van taken: Automatisch taken opsplitsen in subtaken
Auto-uitwerken van taken
Automatisch taken opsplitsen in subtaken
Taakchat met AI: Automatisch taken samenvatten en chatten met AI erover
Taakchat met AI
Automatisch taken samenvatten en chatten met AI erover
Aan de slag met JustDo: Ontdek wat JustDo voor jullie kan doen!
Aan de slag met JustDo
Ontdek wat JustDo voor jullie kan doen!
JustDo AI: Creëer jullie project met een enkele prompt
JustDo AI
Creëer jullie project met een enkele prompt
Onze AI-assistent: Maak taken van tekstberichten en documenten!
Onze AI-assistent
Maak taken van tekstberichten en documenten!
150+
Plugins
60+
Ondersteunde talen
9+
Jaren op de markt
200.000+
Taken per board
Onbeperkt
Aanpassingsopties
9
Kleurrijke thema's
Door consultants, voor consultants
Beantwoord snel aan de behoeften van jullie klanten
Volledig bronbeschikbaar
Elke klant heeft unieke behoeften. JustDo's technische ontwerp is zeer modulair, met moderne en eenvoudig navigeerbare code. Voeg de laatste details toe die jullie klant nodig heeft, en jullie zijn klaar om te lanceren.
Lees meer
Verbeterde Schaalbaarheid & Naadloze Implementatie
JustDo is ontworpen voor moeiteloze implementatie en uitzonderlijke schaalbaarheid. Met een robuuste architectuur ondersteunt het honderdduizenden taken per project, wat het onderscheidt als een echte enterprise-grade oplossing. Deze capaciteit zorgt voor naadloze prestaties en uitbreiding, perfect afgestemd op de groei van de projecten van uw klanten.
Lees meer
Meerdere Bronnen van Inkomsten
JustDo biedt een holistisch pakket van diensten die u aan uw klanten kunt aanbieden. Door JustDo te adopteren, kunt u hosting, ontwikkeling, training, onderhoud en ondersteuningsdiensten verkopen, waarmee u een betrouwbare en continue inkomstenstroom creëert. Ons uitgebreide platform stelt u in staat om uw zakelijke aanbod uit te breiden en de winstgevendheid te maximaliseren.
Lees meer
Eenvoudige Kostenstructuur
Wij nemen geen percentage van uw verkoop. Onze prijzen zijn helder en eenvoudig, met een vast maandelijks tarief per gebruiker en vaste prijzen voor premium functies à la carte, zoals Gantt en AI. Deze transparante prijsstructuur zorgt ervoor dat u altijd weet wat u kunt verwachten, waardoor u met vertrouwen uw kosten en potentiële winsten kunt voorspellen. Voor volledige details, bezoek onze prijspagina .
Lees meer
Gebruik Uw Eigen Merk - White-Label Ready
Verbeter de merkpresentatie van uw klanten met de white-label mogelijkheden van JustDo. Pas het platform aan met hun logo's, kleurenschema's en unieke identiteiten om een naadloze, op maat gemaakte ervaring te creëren.
Lees meer
Topbeveiliging - Intranet Implementatie Beschikbaar
Klanten in gevoelige industrieën vereisen vaak een zeer veilige implementatie binnen hun intranet, soms zelfs zonder internettoegang. JustDo ondersteunt deze unieke implementatieoptie, waardoor een ultra-beveiligde, on-premise omgeving wordt geboden die weinig concurrerende oplossingen kunnen bieden.
Lees meer
Spreekt de Taal van Uw Klanten
Met ons geavanceerde vertaalsysteem kan JustDo binnen enkele dagen worden vertaald naar de top 100 talen in de wereld, wat een naadloze ervaring voor uw lokale klanten garandeert. Als uw markt een vertaling nodig heeft die we nog niet aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn graag bereid om toevoegingen te overwegen, vooral voor markten zonder beschikbare oplossingen .
Lees meer
AI-ondersteunde Demo's
Met JustDo's AI-ondersteunde demo's kunnen uw klanten hun gewenste project beschrijven, en wij genereren onmiddellijk een structuur voor een snelle demo. Deze functie is ideaal om klanten te imponeren en hun aandacht te trekken.
Lees meer
Meer functies
Gemaakt met de ervaring van succesvolle bedrijven
Modern projectbeheerplatform
Samenwerking en Communicatie
JustDo integreert naadloos communicatie en samenwerking met krachtig projectmanagement. Deel selectief taken met klanten en leveranciers, behoud uitgebreide e-mail- en chatgeschiedenissen, en organiseer projectdocumenten efficiënt. Tegelijkertijd kunt u meerdere projecten beheren met Gantt-grafieken en afhankelijkheden, tijd bijhouden en de werkdruk in balans houden - allemaal binnen één intuïtief platform.
Lees meer
Flexibel CMS- en ERP-platform
JustDo is meer dan alleen projectmanagementsoftware. Het functioneert naadloos als zowel een CMS als een ERP-systeem. De hoge mate van aanpasbaarheid maakt het ideaal voor verschillende bedrijfstoepassingen, met robuuste, op maat gemaakte oplossingen voor specifieke branchebehoeften. Deze veelzijdigheid maakt JustDo het perfecte platform voor bedrijven die op zoek zijn naar integratie van uitgebreide managementtools met de flexibiliteit van een CMS.
Lees meer
Volledige AI-integratie
Met de geavanceerde AI-mogelijkheden van JustDo kunt u snel projectstructuren genereren vanuit een enkele prompt, documenten en contracten omzetten in taken, uitgebreide samenvattingen produceren en gedetailleerde zoekopdrachten uitvoeren over uw projecten.
Lees meer
Kies wie wat ziet
Selectief delen van taken stelt u in staat om klanten, leveranciers en belanghebbenden uit te nodigen voor uw board, terwijl u ervoor zorgt dat ze alleen zien wat met hen gedeeld is. Ons flexibele rechtensysteem ondersteunt een breed scala aan toegangscontroles, waardoor op maat gemaakte zichtbaarheid en beveiliging voor elke deelnemer wordt geboden.
Lees meer
Beheer meerdere projecten op één board
Met JustDo's ondersteuning voor enorme boards met meer dan 200.000 taken wordt het beheren van meerdere projecten op één board handig en efficiënt. Organiseer, monitor en voer al uw projecten naadloos uit op één centrale plek.
Lees meer
Gantt & Afhankelijkheden
JustDo's volledig uitgeruste Gantt met projectoverschrijdende afhankelijkheden. Maakt efficiënte planning, coördinatie en tracking mogelijk om projecten op schema te houden.
Lees meer
Chatkanalen, E-mails, Bestanden
Versterk teamcollaboratie met speciale chatkanalen voor elke taak. Bespreek ideeën in realtime, direct binnen uw project, voor naadloze communicatie. Stuur e-mails rechtstreeks naar taken, waardoor een gecentraliseerd record wordt gecreëerd dat toegankelijk is voor iedereen, zelfs externe medewerkers. Beheer, deel en organiseer moeiteloos al uw projectdocumenten op één plek, waardoor uw team op één lijn blijft en productief is.
Lees meer
Enterprise-grade Plugins
JustDo biedt een reeks enterprise-grade plugins om uw projectmanagementcapaciteiten te verbeteren. Identificeer en beheer risico's met onze Risicomanagement Plugin die projectsucces en veerkracht waarborgt. Houd nauwkeurig de tijd bij die aan taken wordt besteed met intuïtieve Tijdregistratie voor precieze resourceallocatie. Optimaliseer taakverdeling en balanceer werkdruk over teamleden met Resource- & Belastingsbeheer. Dit zijn slechts enkele van de vele krachtige plugins die beschikbaar zijn in JustDo.
Lees meer
Meer functies