JustDo - Univerzális, forrás-elérhető projektmenedzsment platform

Univerzális Projektmenedzsment Platform

Forráskód-hozzáférhető, teljesen testreszabható megoldás, amelybe Önök és ügyfeleik egyszerűen beleszeretnek.
Próbálja ki! Mik az ügyfelei igényei? Milyen projekteket szeretne létrehozni?
Banki szolgáltatásokhoz API-k fejlesztése és integrálása
Generálás
Automatikus Feladat Kidolgozás: Automatikusan bontja le a feladatokat részfeladatokra
Automatikus Feladat Kidolgozás
Automatikusan bontja le a feladatokat részfeladatokra
Feladat Chat AI-vel: Automatikus feladatösszefoglalás és chat AI-vel róluk
Feladat Chat AI-vel
Automatikus feladatösszefoglalás és chat AI-vel róluk
Kezdő lépések a JustDo-val: Ismerjétek meg, mit tehet értetek a JustDo!
Kezdő lépések a JustDo-val
Ismerjétek meg, mit tehet értetek a JustDo!
JustDo AI: Hozzatok létre projektet egyetlen prompttal
JustDo AI
Hozzatok létre projektet egyetlen prompttal
AI Asszisztensünk: Hozzatok létre feladatokat szöveges üzenetekből és dokumentumokból!
AI Asszisztensünk
Hozzatok létre feladatokat szöveges üzenetekből és dokumentumokból!
150+
Bővítmények
60+
Támogatott nyelvek
9+
Év a Piacon
200 000+
Feladat Táblánként
Korlátlan
Testreszabási Lehetőségek
9
Színes Témák
Tanácsadóktól, tanácsadóknak
Gyorsan reagáljanak ügyfeleik igényeire
Teljesen Forráskód-hozzáférhető
Minden ügyfélnek egyedi igényei vannak. A JustDo technikai felépítése nagymértékben moduláris, modern és könnyen navigálható kóddal. Adják hozzá az utolsó simításokat, amelyekre az ügyfélnek szüksége van, és készen állnak a szállításra.
Bővebben
Javított skálázhatóság és zökkenőmentes telepítés
A JustDo könnyed telepítésre és kivételes skálázhatóságra lett tervezve. Robusztus architektúrájával projektenként több százezer feladatot támogat, ami valódi vállalati szintű megoldássá teszi. Ez a képesség biztosítja a zökkenőmentes teljesítményt és bővíthetőséget, tökéletesen igazodva az ügyfeleitek projektjeinek növekedéséhez.
Bővebben
Többféle bevételi forrás
A JustDo átfogó szolgáltatáscsomagot kínál, amit az ügyfeleknek ajánlhattok. A JustDo adoptálásával értékesíthettek hosting, fejlesztési, képzési, karbantartási és támogatási szolgáltatásokat, megbízható és folyamatos bevételi forrást teremtve. Átfogó platformunk lehetővé teszi számotokra, hogy bővítsétek üzleti kínálatotokat és maximalizáljátok a nyereséget.
Bővebben
Egyszerű költségszerkezet
Nem kérünk százalékot az eladásaitokból. Árképzésünk világos és egyszerű, felhasználónkénti havi díjjal és fix árakkal az a la carte prémium funkciókért, mint a Gantt és az AI. Ez az átlátható árstruktúra biztosítja, hogy mindig tudjátok, mire számítsatok, lehetővé téve a költségek és potenciális nyereség magabiztos előrejelzését. A teljes részletekért látogassatok el az árazási oldalunkra .
Bővebben
Használjátok a saját márkátokat - White-Label kész
Növeljétek ügyfeleitek márkajelenlétét a JustDo white-label képességeivel. Testreszabhatjátok a platformot a logóikkal, színsémáikkal és egyedi identitásukkal, hogy zökkenőmentes, márkázott élményt teremtsetek.
Bővebben
Kiemelt biztonság - Intranet telepítés elérhető
Az érzékeny iparágakban működő ügyfelek gyakran igénylik a rendkívül biztonságos telepítést az intraneten belül, néha akár internet-hozzáférés nélkül is. A JustDo támogatja ezt az egyedi telepítési opciót, ultra-biztonságos, helyszíni környezetet biztosítva, amit kevés versenyképes megoldás tud kínálni.
Bővebben
Beszéli az ügyfeleitek nyelvét
Fejlett fordítási rendszerünkkel a JustDo a világ top 100 nyelvére lefordítható napok alatt, biztosítva a zökkenőmentes élményt a helyi ügyfeleitek számára. Ha a piacotoknak olyan fordításra van szüksége, amit még nem kínálunk, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot! Örömmel fontolunk meg új hozzáadásokat, különösen olyan piacok esetében, ahol még nincs elérhető megoldás .
Bővebben
AI-támogatott demók
A JustDo AI-támogatott demóival ügyfeleitek leírhatják a kívánt projektjüket, és mi azonnal generálunk egy struktúrát a gyors bemutatóhoz. Ez a funkció ideális az ügyfelek lenyűgözésére és figyelmük megragadására.
Bővebben
További funkciók
Sikeres vállalkozások tapasztalatával megalkotva
Modern projektmenedzsment platform
Együttműködés és kommunikáció
A JustDo zökkenőmentesen ötvözi a kommunikációt és az együttműködést a hatékony projektmenedzsmenttel. Szelektíven oszthattok meg feladatokat ügyfelekkel és beszállítókkal, átfogó e-mail és chat nyilvántartást vezethettek, és hatékonyan szervezhetitek a projekt dokumentumokat. Eközben több projektet kezeltek Gantt-diagramokkal és függőségekkel, követitek az időt és egyensúlyozzátok a munkaterhelést - mindezt egy intuitív platformon.
Bővebben
Rugalmas CMS és ERP Platform
A JustDo több mint egyszerű projektmenedzsment szoftver. Zökkenőmentesen működik mind CMS-ként, mind ERP rendszerként. Magas fokú testreszabhatósága ideálissá teszi különféle üzleti alkalmazásokhoz, robusztus, testreszabott megoldásokat kínálva specifikus iparági igényekre. Ez a sokoldalúság teszi a JustDo-t tökéletes platformmá azon vállalkozások számára, amelyek átfogó menedzsment eszközöket szeretnének integrálni egy CMS rugalmasságával.
Bővebben
Teljes AI Integráció
A JustDo fejlett AI képességeivel gyorsan generálhattok projektstruktúrákat egyetlen promptból, alakíthattok át dokumentumokat és szerződéseket feladatokká, készíthettek átfogó összefoglalókat, és futtathattok részletes lekérdezéseket a projektjeitekről.
Bővebben
Válasszátok ki, ki mit lát
A szelektív feladatmegosztás lehetővé teszi, hogy meghívjátok az ügyfeleket, beszállítókat és érdekelteket a táblátokra, miközben biztosítjátok, hogy csak azt lássák, amit megosztottatok velük. Rugalmas jogosultsági rendszerünk sokféle hozzáférési kontrollt támogat, testreszabott láthatóságot és biztonságot nyújtva minden résztvevőnek.
Bővebben
Több Projekt Kezelése Egy Táblán
A JustDo több mint 200 000 feladatot tartalmazó hatalmas táblák támogatásával kényelmes és hatékony több projekt kezelése egyetlen táblán. Szervezzétek, felügyeljétek és hajtsátok végre az összes projekteteket zökkenőmentesen egy központosított helyen.
Bővebben
Gantt & Függőségek
A JustDo teljesen felszerelt Gantt diagramja Projekteken Átívelő Függőségekkel. Hatékony tervezést, koordinációt és nyomon követést tesz lehetővé a projektek ütemezésének betartásához.
Bővebben
Csevegőcsatornák, E-mailek, Fájlok
Növeljétek a csapatmunka hatékonyságát minden feladathoz dedikált csevegőcsatornákkal. Vitassátok meg az ötleteket valós időben, közvetlenül a projekten belül a zökkenőmentes kommunikációért. Küldjetek e-maileket közvetlenül a feladatokhoz, központosított nyilvántartást létrehozva, amely mindenki számára elérhető, még a külső együttműködők számára is. Könnyedén kezeljétek, osszátok meg és rendszerezzétek az összes projektdokumentumotokat egy helyen, összhangban és termelékenyen tartva a csapatotokat.
Bővebben
Vállalati Szintű Bővítmények
A JustDo számos vállalati szintű bővítményt kínál a projektmenedzsment képességeitek fokozásához. Azonosítsátok és kezeljétek a kockázatokat a Kockázatkezelési Bővítményünkkel, amely biztosítja a projekt sikerét és rugalmasságát. Pontosan kövessétek nyomon a feladatokra fordított időt az intuitív Időkövetéssel a precíz erőforrás-allokációhoz. Optimalizáljátok a feladatok elosztását és egyensúlyozzátok a munkaterhelést a csapattagok között az Erőforrás- és Terheléskezeléssel. Ezek csak néhány a JustDo-ban elérhető számos hatékony bővítmény közül.
Bővebben
További funkciók