JustDo - Mångsidig källtillgänglig projekthanteringsplattform

Mångsidig projekthanteringsplattform

Källtillgänglig, helt anpassningsbar lösning som ni och era kunder helt enkelt kommer att bli förälskade i.
Prova! Vad har dina kunder för behov? Vilka projekt vill du skapa?
Dokumentä
Generera
Auto-utveckla uppgifter: Bryt automatiskt ner uppgifter i deluppgifter
Auto-utveckla uppgifter
Bryt automatiskt ner uppgifter i deluppgifter
Uppgiftschatt med AI: Sammanfatta automatiskt uppgifter och chatta med AI om dem
Uppgiftschatt med AI
Sammanfatta automatiskt uppgifter och chatta med AI om dem
Kom igång med JustDo: Lär er vad JustDo kan göra för er!
Kom igång med JustDo
Lär er vad JustDo kan göra för er!
JustDo AI: Skapa ert projekt med en enda prompt
JustDo AI
Skapa ert projekt med en enda prompt
Vår AI-assistent: Skapa uppgifter från textmeddelanden och dokument!
Vår AI-assistent
Skapa uppgifter från textmeddelanden och dokument!
150+
Plugins
60+
Språk som stöds
9+
År på marknaden
200 000+
Uppgifter per tavla
Obegränsat
Anpassningsalternativ
9
Färgglada teman
Av konsulter, för konsulter
Tillgodose snabbt era kunders behov
Helt källtillgänglig
Varje kund har unika behov. JustDo's design är mycket modulär, med modern och lättnavigerad kod. Lägg till de sista finputsningarna som er kund kräver, så är ni redo att leverera.
Läs mer
Förbättrad skalbarhet och sömlös driftsättning
JustDo är konstruerat för enkel driftsättning och exceptionell skalbarhet. Med en robust arkitektur stödjer det hundratusentals uppgifter per projekt, vilket utmärker det som en verkligt företagsanpassad lösning. Denna kapacitet säkerställer sömlös prestanda och expansion, vilket perfekt anpassar sig till tillväxten i dina kunders projekt.
Läs mer
Flera intäktskällor
JustDo erbjuder ett heltäckande paket av tjänster som ni kan erbjuda era kunder. Genom att använda JustDo kan ni sälja hosting, utveckling, utbildning, underhåll och supporttjänster, vilket skapar en pålitlig och kontinuerlig intäktsström. Vår omfattande plattform ger er möjlighet att utöka era affärserbjudanden och maximera lönsamheten.
Läs mer
Enkel kostnadsstruktur
Vi tar inte en procentandel av era försäljningar. Vår prissättning är tydlig och enkel, med en fast månadsavgift per användare och fasta priser för premium-funktioner à la carte som Gantt och AI. Denna transparenta prisstruktur säkerställer att ni alltid vet vad ni kan förvänta er, vilket gör att ni tryggt kan förutse era kostnader och potentiella vinster. För fullständig information, besök vår prissida .
Läs mer
Använd ert varumärke - White-Label-redo
Förbättra era kunders varumärkesnärvaro med JustDos white-label-möjligheter. Anpassa plattformen med deras logotyper, färgscheman och unika identiteter för att skapa en sömlös, varumärkesanpassad upplevelse.
Läs mer
Högsta säkerhet - Intranätdriftsättning tillgänglig
Kunder i känsliga branscher kräver ofta mycket säker driftsättning inom deras intranät, ibland till och med utan internettillgång. JustDo stöder detta unika driftsättningsalternativ och tillhandahåller en ultrasäker, lokal miljö som få konkurrerande lösningar kan erbjuda.
Läs mer
Talar era kunders språk
Med vårt avancerade översättningssystem kan JustDo översättas till de 100 mest talade språken i världen inom några dagar, vilket säkerställer en sömlös upplevelse för era lokala kunder. Om er marknad behöver en översättning som vi ännu inte erbjuder, tveka inte att kontakta oss! Vi är ivriga att överväga tillägg, särskilt för marknader utan några tillgängliga lösningar .
Läs mer
AI-assisterade demonstrationer
Med JustDos AI-assisterade demonstrationer kan era kunder beskriva sitt önskade projekt, och vi genererar omedelbart en struktur för en snabb demonstration. Denna funktion är perfekt för att imponera på kunder och fånga deras uppmärksamhet.
Läs mer
Fler funktioner
Utformat med erfarenhet från framgångsrika företag
Modern projekthanteringsplattform
Samarbete och kommunikation
JustDo integrerar sömlöst kommunikation och samarbete med kraftfull projekthantering. Dela selektivt uppgifter med kunder och leverantörer, behåll omfattande e-post- och chatthistorik, och organisera projektdokument effektivt. Samtidigt kan ni hantera flera projekt med Gantt-scheman och beroenden, spåra tid och balansera arbetsbelastningar - allt under en intuitiv plattform.
Läs mer
Flexibel CMS- och ERP-plattform
JustDo är mer än bara projekthanteringsprogramvara. Det fungerar sömlöst som både ett CMS och ett ERP-system. Dess höga grad av anpassningsbarhet gör det idealiskt för en mängd olika affärstillämpningar och erbjuder robusta, skräddarsydda lösningar för att möta specifika branschbehov. Denna mångsidighet gör JustDo till den perfekta plattformen för företag som vill integrera omfattande hanteringsverktyg med flexibiliteten hos ett CMS.
Läs mer
Fullständig AI-integration
Med JustDo:s avancerade AI-funktioner kan ni snabbt generera projektstrukturer från en enda prompt, konvertera dokument och kontrakt till uppgifter, producera omfattande sammanfattningar och köra detaljerade frågor om era projekt.
Läs mer
Välj vem som ser vad
Selektiv uppgiftsdelning låter er bjuda in kunder, leverantörer och intressenter till er tavla samtidigt som ni säkerställer att de endast ser det som delas med dem. Vårt flexibla behörighetssystem rymmer ett brett spektrum av åtkomstkontroller, vilket ger skräddarsydd synlighet och säkerhet för varje deltagare.
Läs mer
Hantera flera projekt på en tavla
Med JustDo:s stöd för massiva tavlor som innehåller över 200 000 uppgifter blir hanteringen av flera projekt på en enda tavla bekväm och effektiv. Organisera, övervaka och genomför alla era projekt sömlöst på en centraliserad plats.
Läs mer
Gantt & Beroenden
JustDo:s fullfjädrade Gantt-schema med projektöverskridande beroenden. Möjliggör effektiv planering, samordning och spårning för att hålla projekten i tid.
Läs mer
Chattkanaler, E-post, Filer
Öka teamsamarbetet med dedikerade chattkanaler för varje uppgift. Diskutera idéer i realtid, direkt inom ert projekt, för sömlös kommunikation. Skicka e-post direkt till uppgifter och skapa en centraliserad registrering som är tillgänglig för alla, även externa samarbetspartners. Hantera, dela och organisera enkelt alla era projektdokument på ett ställe, vilket håller ert team samordnat och produktivt.
Läs mer
Plugins av företagsklass
JustDo erbjuder ett utbud av plugins av företagsklass för att förbättra era projekthanteringsmöjligheter. Identifiera och hantera risker med vår Riskhantering-plugin som säkerställer projektframgång och motståndskraft. Spåra noggrant tid som spenderas på uppgifter med intuitiv Tidsregistrering för exakt resursallokering. Optimera uppgiftsfördelning och balansera arbetsbelastningen mellan teammedlemmar med Resurs- och belastningshantering. Detta är bara några av de många kraftfulla plugins som finns tillgängliga i JustDo.
Läs mer
Fler funktioner