JustDo - Višenamjenska platforma za upravljanje projektima s dostupnim izvornim kodom

Svenamjenska platforma za upravljanje projektima

Rješenje s dostupnim izvornim kodom, potpuno prilagodljivo, u koje ćete se vi i vaši klijenti jednostavno zaljubiti.
Pokušajte! Koje su potrebe vaših klijenata? Koje projekte želite stvoriti?
Financijska aplikacija za freelancere
Generiraj
Automatsko razrađivanje zadataka: Automatski razbijte zadatke na podzadatke
Automatsko razrađivanje zadataka
Automatski razbijte zadatke na podzadatke
Chat o zadacima s AI-jem: Automatski sažmite zadatke i razgovarajte s AI-jem o njima
Chat o zadacima s AI-jem
Automatski sažmite zadatke i razgovarajte s AI-jem o njima
Počnite s JustDo-om: Saznajte što JustDo može učiniti za vas!
Počnite s JustDo-om
Saznajte što JustDo može učiniti za vas!
JustDo AI: Stvorite svoj projekt jednim upitom
JustDo AI
Stvorite svoj projekt jednim upitom
Naš AI asistent: Stvarajte zadatke iz tekstualnih poruka i dokumenata!
Naš AI asistent
Stvarajte zadatke iz tekstualnih poruka i dokumenata!
150+
Dodataka
60+
Podržanih jezika
9+
Godina na tržištu
200.000+
Zadataka po ploči
Neograničeno
Opcija prilagodbe
9
Šarenih tema
Od konzultanata, za konzultante
Brzo odgovorite na potrebe vaših klijenata
Potpuno dostupan izvorni kod
Svaki klijent ima jedinstvene potrebe. Dizajn JustDo-a je visoko modularan, s modernim i lako navigabilnim kodom. Dodajte završne detalje koje vaš klijent zahtijeva i spremni ste za isporuku.
Saznajte više
Poboljšana skalabilnost i besprijekorno uvođenje
JustDo je projektiran za jednostavno uvođenje i izvanrednu skalabilnost. S robusnom arhitekturom, podržava stotine tisuća zadataka po projektu, što ga ističe kao istinski poslovno orijentirano rješenje. Ova sposobnost osigurava besprijekorno izvođenje i proširenje, savršeno se usklađujući s rastom projekata vaših klijenata.
Saznajte više
Višestruki izvori prihoda
JustDo pruža cjeloviti paket usluga koje možete ponuditi svojim klijentima. Usvajanjem JustDo-a, možete prodavati usluge hostinga, razvoja, obuke, održavanja i podrške, stvarajući pouzdan i kontinuiran tok prihoda. Naša sveobuhvatna platforma vam omogućuje da proširite svoju poslovnu ponudu i maksimizirate profitabilnost.
Saznajte više
Jednostavna struktura troškova
Ne uzimamo postotak od vaše prodaje. Naše cijene su jasne i jednostavne, s fiksnom mjesečnom naknadom po korisniku i fiksnim cijenama za premium značajke po izboru, poput Gantt-a i AI-a. Ova transparentna struktura cijena osigurava da uvijek znate što možete očekivati, omogućujući vam da pouzdano predviđate svoje troškove i potencijalnu dobit. Za sve detalje, posjetite našu stranicu s cijenama .
Saznajte više
Koristite svoj brend - Spremno za bijelu oznaku
Poboljšajte prisutnost brenda svojih klijenata s JustDo mogućnostima bijele oznake. Prilagodite platformu njihovim logotipima, shemama boja i jedinstvenim identitetima kako biste stvorili besprijekorno, brendirano iskustvo.
Saznajte više
Vrhunska sigurnost - Dostupno uvođenje na intranet
Klijenti u osjetljivim industrijama često zahtijevaju vrlo sigurno uvođenje unutar svog intraneta, ponekad čak i bez pristupa internetu. JustDo podržava ovu jedinstvenu opciju uvođenja, pružajući ultra-sigurno okruženje na licu mjesta koje rijetko koja konkurentska rješenja mogu ponuditi.
Saznajte više
Govori jezik vaših klijenata
S našim naprednim sustavom prevođenja, JustDo se može prevesti na 100 najvažnijih svjetskih jezika u roku od nekoliko dana, osiguravajući besprijekorno iskustvo za vaše lokalne klijente. Ako vašem tržištu treba prijevod koji još ne nudimo, ne oklijevajte nas kontaktirati! Rado ćemo razmotriti dodatke, posebno za tržišta bez dostupnih rješenja .
Saznajte više
AI asistirane demonstracije
Uz JustDo AI asistirane demonstracije, vaši klijenti mogu opisati željeni projekt, a mi ćemo odmah generirati strukturu za brzu demonstraciju. Ova značajka je idealna za impresioniranje klijenata i privlačenje njihove pažnje.
Saznajte više
Više značajki
Izrađeno s iskustvom uspješnih tvrtki
Moderna platforma za upravljanje projektima
Suradnja i komunikacija
JustDo besprijekorno spaja komunikaciju i suradnju s moćnim upravljanjem projektima. Selektivno dijelite zadatke s klijentima i dobavljačima, održavajte sveobuhvatne zapise e-pošte i razgovora te učinkovito organizirajte projektne dokumente. Istovremeno, upravljajte višestrukim projektima pomoću Gantt grafikona i ovisnosti, pratite vrijeme i uravnotežujte radna opterećenja - sve na jednoj intuitivnoj platformi.
Saznajte više
Fleksibilna CMS i ERP platforma
JustDo je više od običnog softvera za upravljanje projektima. Besprijekorno funkcionira i kao CMS i kao ERP sustav. Njegova visoka prilagodljivost čini ga idealnim za razne poslovne primjene, nudeći robusna, prilagođena rješenja za specifične potrebe industrije. Ova svestranost čini JustDo savršenom platformom za tvrtke koje traže integraciju sveobuhvatnih alata za upravljanje s fleksibilnošću CMS-a.
Saznajte više
Potpuna AI integracija
S naprednim AI mogućnostima JustDo-a, možete brzo generirati strukture projekata iz jednog upita, pretvoriti dokumente i ugovore u zadatke, proizvesti sveobuhvatne sažetke i pokrenuti detaljne upite o vašim projektima.
Saznajte više
Odaberite tko što vidi
Selektivno dijeljenje zadataka omogućuje vam da pozovete klijente, dobavljače i dionike na vašu ploču, osiguravajući da vide samo ono što je podijeljeno s njima. Naš fleksibilan sustav dozvola prilagođava se širokom rasponu kontrola pristupa, pružajući prilagođenu vidljivost i sigurnost za svakog sudionika.
Saznajte više
Upravljajte višestrukim projektima na jednoj ploči
S JustDo-ovom podrškom za ogromne ploče koje sadrže preko 200.000 zadataka, upravljanje višestrukim projektima na jednoj ploči postaje praktično i učinkovito. Organizirajte, pratite i izvršavajte sve svoje projekte bez problema na jednom centraliziranom mjestu.
Saznajte više
Gantt i ovisnosti
JustDo-ov potpuno opremljeni Gantt s međuprojektnim ovisnostima. Omogućuje učinkovito planiranje, koordinaciju i praćenje kako bi projekti ostali na rasporedu.
Saznajte više
Chat kanali, e-pošta, datoteke
Pojačajte timsku suradnju s namjenskim chat kanalima za svaki zadatak. Raspravljajte o idejama u stvarnom vremenu, izravno unutar vašeg projekta, za besprijekornu komunikaciju. Šaljite e-poštu izravno na zadatke, stvarajući centralizirani zapis dostupan svima, čak i vanjskim suradnicima. Bez napora upravljajte, dijelite i organizirajte sve projektne dokumente na jednom mjestu, održavajući vaš tim usklađenim i produktivnim.
Saznajte više
Dodaci na razini poduzeća
JustDo nudi niz dodataka na razini poduzeća za poboljšanje vaših sposobnosti upravljanja projektima. Identificirajte i upravljajte rizicima s našim dodatkom za Upravljanje rizicima koji osigurava uspjeh i otpornost projekta. Precizno pratite vrijeme provedeno na zadacima s intuitivnim Praćenjem vremena za preciznu alokaciju resursa. Optimizirajte raspodjelu zadataka i uravnotežite opterećenje među članovima tima s Upravljanjem resursima i opterećenjem. Ovo su samo neki od mnogih moćnih dodataka dostupnih u JustDo-u.
Saznajte više
Više značajki