JustDo - Višenamenska platforma za upravljanje projektima sa dostupnim izvornim kodom

Platforma za upravljanje projektima opšte namene

Dostupno izvorni kod, potpuno prilagodljivo rešenje u koje ćete vi i vaši klijenti jednostavno da se zaljubite.
Probajte! Koje su potrebe vaših klijenata? Koje projekte želite da kreirate?
Održivo pakovanje hrane
Generiši
Automatsko razrađivanje zadataka: Automatski razbijte zadatke na pod-zadatke
Automatsko razrađivanje zadataka
Automatski razbijte zadatke na pod-zadatke
Ćaskanje o zadacima sa AI-jem: Automatski sumirajte zadatke i ćaskajte sa AI-jem o njima
Ćaskanje o zadacima sa AI-jem
Automatski sumirajte zadatke i ćaskajte sa AI-jem o njima
Početak rada sa JustDo-om: Saznajte šta JustDo može da uradi za vas!
Početak rada sa JustDo-om
Saznajte šta JustDo može da uradi za vas!
JustDo AI: Kreirajte svoj projekat jednim upitom
JustDo AI
Kreirajte svoj projekat jednim upitom
Naš AI asistent: Kreirajte zadatke iz tekstualnih poruka i dokumenata!
Naš AI asistent
Kreirajte zadatke iz tekstualnih poruka i dokumenata!
150+
Dodataka (Plugins)
60+
Подржаних језика
9+
Godina na tržištu
200.000+
Zadataka po tabli
Neograničeno
Opcija za prilagođavanje
9
Šarenih tema
Od konsultanata, za konsultante
Brzo odgovorite na potrebe vaših klijenata
Potpuno dostupan izvorni kod
Svaki klijent ima jedinstvene potrebe. JustDo-ov dizajn je visoko modularan, sa modernim i lako navigabilnim kodom. Dodajte završne detalje koje vaš klijent zahteva, i spremni ste za isporuku.
Pročitajte više
Poboljšana skalabilnost i besprekorna implementacija
JustDo je projektovan za jednostavnu implementaciju i izuzetnu skalabilnost. Sa robusnom arhitekturom, podržava stotine hiljada zadataka po projektu, što ga izdvaja kao pravo rešenje na nivou preduzeća. Ova sposobnost osigurava besprekorne performanse i ekspanziju, savršeno se usklađujući sa rastom projekata vaših klijenata.
Pročitajte više
Višestruki izvori prihoda
JustDo pruža sveobuhvatan paket usluga koje možete ponuditi svojim klijentima. Usvajanjem JustDo-a, možete prodavati usluge hostinga, razvoja, obuke, održavanja i podrške, stvarajući pouzdan i kontinuiran tok prihoda. Naša sveobuhvatna platforma vam omogućava da proširite svoju poslovnu ponudu i maksimalno povećate profitabilnost.
Pročitajte više
Jednostavna struktura troškova
Ne uzimamo procenat od vaše prodaje. Naše cene su jasne i jednostavne, sa fiksnom mesečnom naknadom po korisniku i fiksnim cenama za premium funkcije po izboru, poput Gantt-a i AI. Ova transparentna struktura cena osigurava da uvek znate šta možete očekivati, omogućavajući vam da sa sigurnošću predvidite svoje troškove i potencijalne profite. Za sve detalje, posetite našu stranicu sa cenama .
Pročitajte više
Koristite svoj brend - Spremno za beli labelu (White-Label)
Poboljšajte prisustvo brenda vaših klijenata sa JustDo mogućnostima za beli labelu. Prilagodite platformu njihovim logotipima, šemama boja i jedinstvenim identitetima kako biste stvorili besprekorno, brendirano iskustvo.
Pročitajte više
Vrhunska bezbednost - Dostupna implementacija na intranetu
Klijenti u osetljivim industrijama često zahtevaju visoko bezbednu implementaciju unutar svog intraneta, ponekad čak i bez pristupa internetu. JustDo podržava ovu jedinstvenu opciju implementacije, pružajući ultra bezbedno okruženje na licu mesta koje malo konkurentskih rešenja može ponuditi.
Pročitajte više
Govori jezikom vaših klijenata
Sa našim naprednim sistemom prevođenja, JustDo se može prevesti na 100 najvažnijih svetskih jezika u roku od nekoliko dana, osiguravajući besprekorno iskustvo za vaše lokalne klijente. Ako vašem tržištu treba prevod koji još ne nudimo, ne oklevajte da nas kontaktirate! Željno razmatramo dodatke, posebno za tržišta bez dostupnih rešenja .
Pročitajte više
AI podržane demonstracije
Sa JustDo AI podržanim demonstracijama, vaši klijenti mogu opisati željeni projekat, a mi ćemo generisati trenutnu strukturu za brzu demonstraciju. Ova funkcija je idealna za impresioniranje klijenata i privlačenje njihove pažnje.
Pročitajte više
Više funkcija
Kreirano sa iskustvom uspešnih kompanija
Moderna platforma za upravljanje projektima
Saradnja i komunikacija
JustDo besprekorno spaja komunikaciju i saradnju sa moćnim upravljanjem projektima. Selektivno delite zadatke sa klijentima i dobavljačima, održavajte sveobuhvatne evidencije e-pošte i četa, i efikasno organizujte projektnu dokumentaciju. Istovremeno, upravljajte višestrukim projektima pomoću Gantt grafikona i zavisnosti, pratite vreme i balansirajte radno opterećenje - sve na jednoj intuitivnoj platformi.
Pročitajte više
Fleksibilna CMS i ERP platforma
JustDo je više od običnog softvera za upravljanje projektima. On besprekorno funkcioniše i kao CMS i kao ERP sistem. Njegov visok stepen prilagodljivosti čini ga idealnim za razne poslovne primene, nudeći robusna, prilagođena rešenja za specifične potrebe industrije. Ova svestranost čini JustDo savršenom platformom za preduzeća koja žele da integrišu sveobuhvatne alate za upravljanje sa fleksibilnošću CMS-a.
Pročitajte više
Puna AI integracija
Sa naprednim AI mogućnostima JustDo-a, možete brzo generisati strukture projekata iz jednog upita, pretvoriti dokumente i ugovore u zadatke, proizvesti sveobuhvatne rezimee i pokrenuti detaljne upite o vašim projektima.
Pročitajte više
Izaberite ko vidi šta
Selektivno deljenje zadataka vam omogućava da pozovete klijente, dobavljače i zainteresovane strane na vašu tablu, osiguravajući da vide samo ono što je podeljeno sa njima. Naš fleksibilan sistem dozvola prilagođava se širokom spektru kontrola pristupa, pružajući prilagođenu vidljivost i sigurnost za svakog učesnika.
Pročitajte više
Upravljajte višestrukim projektima na jednoj tabli
Sa JustDo-ovom podrškom za masivne table koje sadrže preko 200.000 zadataka, upravljanje višestrukim projektima na jednoj tabli postaje praktično i efikasno. Organizujte, nadgledajte i izvršavajte sve vaše projekte besprekorno na jednom centralizovanom mestu.
Pročitajte više
Gantov dijagram i zavisnosti
JustDo-ov potpuno opremljen Gantov dijagram sa međuprojektnim zavisnostima. Omogućava efikasno planiranje, koordinaciju i praćenje kako bi projekti ostali na rasporedu.
Pročitajte više
Kanali za ćaskanje, e-pošta, fajlovi
Poboljšajte timsku saradnju sa namenskim kanalima za ćaskanje za svaki zadatak. Diskutujte o idejama u realnom vremenu, direktno unutar vašeg projekta, za besprekorno komuniciranje. Šaljite e-poštu direktno na zadatke, stvarajući centralizovani zapis dostupan svima, čak i spoljnim saradnicima. Lako upravljajte, delite i organizujte sve vaše projektne dokumente na jednom mestu, održavajući vaš tim usklađenim i produktivnim.
Pročitajte više
Dodaci (Plugins) na nivou preduzeća
JustDo nudi niz dodataka na nivou preduzeća za poboljšanje vaših mogućnosti upravljanja projektima. Identifikujte i upravljajte rizicima pomoću našeg dodatka za Upravljanje rizicima koji osigurava uspeh i otpornost projekta. Precizno pratite vreme provedeno na zadacima sa intuitivnim Praćenjem vremena za preciznu alokaciju resursa. Optimizujte raspodelu zadataka i balansirajte radno opterećenje među članovima tima pomoću Upravljanja resursima i opterećenjem. Ovo su samo neki od mnogih moćnih dodataka dostupnih u JustDo-u.
Pročitajte više
Više funkcija