JustDo - Многоцелева платформа за управление на проекти с достъпен код

Платформа за управление на проекти с многостранно приложение

Достъпно за разглеждане на изходния код, напълно персонализируемо решение, в което вие и вашите клиенти просто ще се влюбите.
Пробвайте! Какви са нуждите на вашите клиенти? Какви проекти искате да създадете?
Семинар за техники за облекчаване на стреса
Генерирай
Автоматично разработване на задачи: Автоматично разбивайте задачите на подзадачи
Автоматично разработване на задачи
Автоматично разбивайте задачите на подзадачи
Чат за задачи с AI: Автоматично обобщавайте задачи и чатете с AI за тях
Чат за задачи с AI
Автоматично обобщавайте задачи и чатете с AI за тях
Започване с JustDo: Научете какво може да направи JustDo за вас!
Започване с JustDo
Научете какво може да направи JustDo за вас!
JustDo AI: Създайте вашия проект с една единствена подкана
JustDo AI
Създайте вашия проект с една единствена подкана
Нашият AI асистент: Създавайте задачи от текстови съобщения и документи!
Нашият AI асистент
Създавайте задачи от текстови съобщения и документи!
150+
Плъгини
60+
Поддържани езици
9+
Години на пазара
200 000+
Задачи на табло
Неограничени
Опции за персонализация
9
Цветни теми
От консултанти, за консултанти
Бързо отговорете на нуждите на вашите клиенти
Напълно достъпен изходен код
Всеки клиент има уникални нужди. Дизайнът на JustDo е силно модулен, с модерен и лесно навигируем код. Добавете финалните щрихи, които вашият клиент изисква, и сте готови за доставка.
Прочетете повече
Подобрена мащабируемост и безпроблемно внедряване
JustDo е проектиран за лесно внедряване и изключителна мащабируемост. С надеждна архитектура, той поддържа стотици хиляди задачи за проект, отличавайки се като истинско решение от корпоративен клас. Тази способност осигурява безпроблемна производителност и разширяване, перфектно съответстващи на растежа на проектите на вашите клиенти.
Прочетете повече
Множество източници на приходи
JustDo предоставя цялостен пакет от услуги, които можете да предложите на вашите клиенти. Чрез използване на JustDo, можете да продавате услуги за хостинг, разработка, обучение, поддръжка и техническа помощ, създавайки надежден и постоянен поток от приходи. Нашата всеобхватна платформа ви дава възможност да разширите бизнес предложенията си и да увеличите печалбата.
Прочетете повече
Проста структура на разходите
Ние не вземаме процент от вашите продажби. Нашето ценообразуване е ясно и просто, с фиксирана месечна такса за потребител и фиксирани цени за допълнителни премиум функции като Gantt диаграми и изкуствен интелект (AI). Тази прозрачна ценова структура гарантира, че винаги знаете какво да очаквате, позволявайки ви уверено да прогнозирате вашите разходи и потенциални печалби. За пълни подробности посетете нашата страница за цени .
Прочетете повече
Използвайте вашата марка - готово за бял етикет
Подобрете присъствието на марката на вашите клиенти с възможностите на JustDo за бял етикет (white-label). Персонализирайте платформата с техните лога, цветови схеми и уникални идентичности, за да създадете безпроблемно и брандирано изживяване.
Прочетете повече
Висока сигурност - Възможно внедряване в интранет
Клиентите в чувствителни индустрии често изискват високо сигурно внедряване в рамките на техния интранет, понякога дори без достъп до интернет. JustDo поддържа тази уникална опция за внедряване, предоставяйки ултра-сигурна среда на място, която малко конкурентни решения могат да предложат.
Прочетете повече
Говори езика на вашите клиенти
С нашата съвременна система за превод, JustDo може да бъде преведен на топ 100 езика в света в рамките на дни, осигурявайки безпроблемно изживяване за вашите местни клиенти. Ако вашият пазар се нуждае от превод, който все още не предлагаме, не се колебайте да се свържете с нас! Ние сме ентусиазирани да обмислим добавянето на нови езици, особено за пазари без налични решения .
Прочетете повече
Демонстрации с помощта на изкуствен интелект (AI)
С демонстрациите на JustDo, подпомогнати от изкуствен интелект, вашите клиенти могат да опишат желания от тях проект, и ние ще генерираме незабавно структура за бърза демонстрация. Тази функция е идеална за впечатляване на клиенти и привличане на вниманието им.
Прочетете повече
Повече функции
Създадено с опита на успешни бизнеси
Модерна платформа за управление на проекти
Сътрудничество и комуникация
JustDo безпроблемно обединява комуникацията и сътрудничеството с мощно управление на проекти. Селективно споделяйте задачи с клиенти и доставчици, поддържайте подробни записи на имейли и чатове, и организирайте ефективно проектните документи. Междувременно управлявайте множество проекти с Gantt диаграми и зависимости, проследявайте време и балансирайте работното натоварване - всичко в една интуитивна платформа.
Прочетете повече
Гъвкава CMS и ERP платформа
JustDo е повече от просто софтуер за управление на проекти. Той функционира безпроблемно като CMS и ERP система. Високата му степен на персонализация го прави идеален за различни бизнес приложения, предлагайки стабилни, персонализирани решения за посрещане на специфични нужди на индустрията. Тази универсалност прави JustDo перфектната платформа за бизнеси, търсещи да интегрират цялостни инструменти за управление с гъвкавостта на CMS.
Прочетете повече
Пълна AI интеграция
С напредналите AI възможности на JustDo, можете бързо да генерирате структури на проекти от един единствен подтик, да конвертирате документи и договори в задачи, да създавате подробни резюмета и да изпълнявате детайлни заявки за вашите проекти.
Прочетете повече
Изберете кой какво вижда
Селективното споделяне на задачи ви позволява да поканите клиенти, доставчици и заинтересовани страни на вашето табло, като същевременно гарантирате, че те виждат само това, което е споделено с тях. Нашата гъвкава система за разрешения позволява широк спектър от контроли за достъп, осигурявайки персонализирана видимост и сигурност за всеки участник.
Прочетете повече
Управлявайте множество проекти на едно табло
С поддръжката на JustDo за масивни табла, съдържащи над 200 000 задачи, управлението на множество проекти на едно табло става удобно и ефективно. Организирайте, наблюдавайте и изпълнявайте всичките си проекти безпроблемно на едно централизирано място.
Прочетете повече
Диаграма на Гант и зависимости
Пълнофункционална диаграма на Гант в JustDo с междупроектни зависимости. Позволява ефективно планиране, координация и проследяване, за да поддържате проектите в график.
Прочетете повече
Чат канали, имейли, файлове
Подобрете сътрудничеството в екипа с посветени чат канали за всяка задача. Обсъждайте идеи в реално време, директно в рамките на вашия проект, за безпроблемна комуникация. Изпращайте имейли директно към задачи, създавайки централизиран запис, достъпен за всички, включително и за външни сътрудници. Без усилие управлявайте, споделяйте и организирайте всички документи на вашия проект на едно място, поддържайки вашия екип координиран и продуктивен.
Прочетете повече
Плъгини от корпоративен клас
JustDo предлага редица плъгини от корпоративен клас за подобряване на вашите възможности за управление на проекти. Идентифицирайте и управлявайте рисковете с нашия плъгин за Управление на риска, който осигурява успех и устойчивост на проекта. Точно проследявайте времето, прекарано в задачи с интуитивно Проследяване на времето за прецизно разпределение на ресурсите. Оптимизирайте разпределението на задачите и балансирайте работното натоварване между членовете на екипа с Управление на ресурсите и натоварването. Това са само няколко от многото мощни плъгини, налични в JustDo.
Прочетете повече
Повече функции