JustDo - Monipuolinen lähdekoodi-saatavilla oleva projektinhallinta-alusta

Monikäyttöinen projektinhallinta-alusta

Lähdekoodiltaan saatavilla oleva, täysin mukautettava ratkaisu, johon te ja asiakkaanne yksinkertaisesti rakastutte.
Kokeile! Mitkä ovat asiakkaidesi tarpeet? Millaisia projekteja haluat luoda?
Eläinsuojan rakentaminen ja hallinta
Luo
Automaattinen tehtävien yksityiskohtaistaminen: Jaa tehtävät automaattisesti alitehtäviin
Automaattinen tehtävien yksityiskohtaistaminen
Jaa tehtävät automaattisesti alitehtäviin
Tehtäväkeskustelu tekoälyn kanssa: Tee automaattisesti yhteenvetoja tehtävistä ja keskustele niistä tekoälyn kanssa
Tehtäväkeskustelu tekoälyn kanssa
Tee automaattisesti yhteenvetoja tehtävistä ja keskustele niistä tekoälyn kanssa
Aloittaminen JustDon kanssa: Opi, mitä JustDo voi tehdä sinulle!
Aloittaminen JustDon kanssa
Opi, mitä JustDo voi tehdä sinulle!
JustDo Tekoäly: Luo projektisi yhdellä kehotteella
JustDo Tekoäly
Luo projektisi yhdellä kehotteella
Tekoälyavustajamme: Luo tehtäviä tekstiviesteistä ja asiakirjoista!
Tekoälyavustajamme
Luo tehtäviä tekstiviesteistä ja asiakirjoista!
150+
Lisäosat
60+
Tuettua kieltä
9+
Vuotta markkinoilla
200 000+
Tehtävää per taulu
Rajaton
Muokkausvaihtoehdot
9
Värikkäät teemat
Konsulttien tekemä, konsulteille
Vastaa nopeasti asiakkaidenne tarpeisiin
Täysin lähdekoodi saatavilla
Jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset tarpeet. JustDo:n tekninen suunnittelu on erittäin modulaarinen, modernilla ja helposti navigoitavalla koodilla. Lisää viimeiset yksityiskohdat, joita asiakkaanne vaativat, ja olette valmiita toimittamaan.
Lue lisää
Parannettu skaalautuvuus ja saumaton käyttöönotto
JustDo on suunniteltu helppoon käyttöönottoon ja poikkeukselliseen skaalautuvuuteen. Vahvan arkkitehtuurinsa ansiosta se tukee satojatuhansia tehtäviä projektia kohden, mikä tekee siitä todellisen yritystason ratkaisun. Tämä ominaisuus takaa saumattoman suorituskyvyn ja laajennettavuuden, joka sopii täydellisesti asiakkaidenne projektien kasvuun.
Lue lisää
Useita tulonlähteitä
JustDo tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jota voitte tarjota asiakkaillenne. Ottamalla JustDon käyttöön voitte myydä isännöinti-, kehitys-, koulutus-, ylläpito- ja tukipalveluita, luoden luotettavan ja jatkuvan tulonlähteen. Kattava alustamme mahdollistaa liiketoimintanne tarjonnan laajentamisen ja kannattavuuden maksimoinnin.
Lue lisää
Yksinkertainen kustannusrakenne
Emme ota prosenttiosuutta myynnistänne. Hinnoittelumme on selkeä ja yksinkertainen, kiinteällä kuukausimaksulla per käyttäjä ja kiinteillä hinnoilla à la carte -premium-ominaisuuksille kuten Gantt-kaavioille ja tekoälylle. Tämä läpinäkyvä hinnoittelurakenne varmistaa, että tiedätte aina mitä odottaa, ja voitte ennustaa kustannuksenne ja mahdolliset voittonne luottavaisesti. Täydelliset tiedot löydät hinnoittelusivultamme .
Lue lisää
Käytä omaa brändiäsi - Valmiina white-labeliin
Paranna asiakkaidesi brändin näkyvyyttä JustDon white-label-ominaisuuksilla. Mukauta alusta heidän logoillaan, väriteemoillaan ja ainutlaatuisilla identiteeteillään luodaksesi saumattoman, brändätyn kokemuksen.
Lue lisää
Huippuluokan turvallisuus - Intranet-käyttöönotto saatavilla
Asiakkaat herkillä toimialoilla vaativat usein erittäin turvallista käyttöönottoa intranetissään, joskus jopa ilman internet-yhteyttä. JustDo tukee tätä ainutlaatuista käyttöönottovaihtoehtoa tarjoten erittäin turvallisen, sisäisen ympäristön, jota harvat kilpailevat ratkaisut pystyvät tarjoamaan.
Lue lisää
Puhuu asiakkaidesi kieltä
Edistyneen käännösjärjestelmämme ansiosta JustDo voidaan kääntää maailman 100 suosituimmalle kielelle muutamassa päivässä, varmistaen saumattoman kokemuksen paikallisille asiakkaillenne. Jos markkinanne tarvitsee käännöksen, jota emme vielä tarjoa, älkää epäröikö ottaa yhteyttä! Olemme innokkaita harkitsemaan lisäyksiä, erityisesti markkinoille, joilla ei ole saatavilla olevia ratkaisuja .
Lue lisää
Tekoälyavusteiset demot
JustDon tekoälyavusteisilla demoilla asiakkaanne voivat kuvailla haluamansa projektin, ja me luomme välittömästi rakenteen nopeaa demoa varten. Tämä ominaisuus on ihanteellinen asiakkaiden vaikuttamiseen ja huomion kiinnittämiseen.
Lue lisää
Lisää ominaisuuksia
Luotu menestyvien yritysten kokemuksella
Moderni projektinhallinta-alusta
Yhteistyö ja viestintä
JustDo yhdistää saumattomasti viestinnän ja yhteistyön tehokkaaseen projektinhallintaan. Jaa tehtäviä valikoivasti asiakkaiden ja toimittajien kanssa, ylläpidä kattavia sähköposti- ja chat-tallenteita ja järjestä projektidokumentit tehokkaasti. Samalla voit hallita useita projekteja Gantt-kaavioiden ja riippuvuuksien avulla, seurata aikaa ja tasapainottaa työkuormia – kaikki yhdellä intuitiivisella alustalla.
Lue lisää
Joustava CMS- ja ERP-alusta
JustDo on enemmän kuin pelkkä projektinhallintaohjelmisto. Se toimii saumattomasti sekä CMS- että ERP-järjestelmänä. Sen korkea muokattavuusaste tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin liiketoimintasovelluksiin, tarjoten vankkoja, räätälöityjä ratkaisuja erityisiin toimialan tarpeisiin. Tämä monipuolisuus tekee JustDosta täydellisen alustan yrityksille, jotka haluavat yhdistää kattavat hallintatyökalut CMS:n joustavuuteen.
Lue lisää
Täysi tekoälyintegraatio
JustDon edistyneillä tekoälyominaisuuksilla voitte nopeasti luoda projektirakenteet yhdellä kehotteella, muuntaa asiakirjoja ja sopimuksia tehtäviksi, tuottaa kattavia yhteenvetoja ja suorittaa yksityiskohtaisia kyselyitä projekteistanne.
Lue lisää
Valitse, kuka näkee mitä
Valikoiva tehtävien jakaminen mahdollistaa asiakkaiden, toimittajien ja sidosryhmien kutsumisen tauluun (JustDo Board) varmistaen, että he näkevät vain sen, mikä on jaettu heidän kanssaan. Joustava käyttöoikeusjärjestelmämme mahdollistaa laajan valikoiman pääsynhallintoja, tarjoten räätälöityä näkyvyyttä ja turvallisuutta jokaiselle osallistujalle.
Lue lisää
Hallitse useita projekteja yhdellä taululla
JustDon tuki valtaville tauluille, jotka sisältävät yli 200 000 tehtävää, tekee useiden projektien hallinnasta yhdellä taululla kätevää ja tehokasta. Järjestä, seuraa ja toteuta kaikki projektisi saumattomasti yhdessä keskitetyssä paikassa.
Lue lisää
Gantt ja riippuvuudet
JustDon täysimittainen Gantt-kaavio projektien välisillä riippuvuuksilla. Mahdollistaa tehokkaan suunnittelun, koordinoinnin ja seurannan projektien aikataulussa pitämiseksi.
Lue lisää
Keskustelukanavat, sähköpostit, tiedostot
Tehosta tiimin yhteistyötä omilla keskustelukanavilla jokaiselle tehtävälle. Keskustele ideoista reaaliajassa suoraan projektisi sisällä saumattomaan viestintään. Lähetä sähköposteja suoraan tehtäviin luoden keskitetyn tietueen, joka on kaikkien, myös ulkoisten yhteistyökumppaneiden, saatavilla. Hallitse, jaa ja järjestä vaivattomasti kaikki projektisi asiakirjat yhdessä paikassa, pitäen tiimisi yhtenäisenä ja tuottavana.
Lue lisää
Yritystasoisia lisäosia
JustDo tarjoaa valikoiman yritystasoisia lisäosia projektinhallinnan tehostamiseksi. Tunnista ja hallitse riskejä Riskienhallinta-lisäosallamme, joka varmistaa projektin onnistumisen ja sietokyvyn. Seuraa tarkasti tehtäviin käytettyä aikaa intuitiivisella Ajanseurannalla tarkkaa resurssien kohdentamista varten. Optimoi tehtävien jako ja tasapainota työmäärät tiimin jäsenten kesken Resurssi- ja kuormituksenhallinnalla. Nämä ovat vain muutamia monista tehokkaista lisäosista, joita JustDossa on saatavilla.
Lue lisää
Lisää ominaisuuksia