JustDo - Večnamenska platforma za upravljanje projektov z dostopno izvorno kodo

Vsestranska platforma za upravljanje projektov

Dostopna izvorna koda, popolnoma prilagodljiva rešitev, v katero se boste vi in vaše stranke preprosto zaljubili.
Poskusite! Kakšne so potrebe vaših strank? Kakšne projekte želite ustvariti?
Načrtovanje potovanja v New York
Ustvari
Avtomatska razdelava nalog: Samodejno razdelite naloge na podnaloge
Avtomatska razdelava nalog
Samodejno razdelite naloge na podnaloge
Klepet o nalogah z AI: Samodejno povzemite naloge in klepetajte o njih z AI
Klepet o nalogah z AI
Samodejno povzemite naloge in klepetajte o njih z AI
Začetek dela z JustDo: Spoznajte, kaj lahko JustDo naredi za vas!
Začetek dela z JustDo
Spoznajte, kaj lahko JustDo naredi za vas!
JustDo AI: Ustvarite svoj projekt z enim samim pozivom
JustDo AI
Ustvarite svoj projekt z enim samim pozivom
Naš AI asistent: Ustvarite naloge iz besedilnih sporočil in dokumentov!
Naš AI asistent
Ustvarite naloge iz besedilnih sporočil in dokumentov!
150+
Vtičnikov
60+
Podprtih jezikov
9+
Let na trgu
200.000+
Nalog na tabli
Neomejeno
Možnosti prilagajanja
9
Barvnih tem
Od svetovalcev za svetovalce
Hitro naslovite potrebe vaših strank
Popolnoma dostopen izvorna koda
Vsaka stranka ima edinstvene potrebe. JustDo-jeva zasnova je visoko modularna, s sodobno in lahko navigabilno kodo. Dodajte končne podrobnosti, ki jih vaša stranka zahteva, in ste pripravljeni za dostavo.
Preberite več
Izboljšana razširljivost in nemotena uvedba
JustDo je zasnovan za enostavno uvedbo in izjemno razširljivost. Z robustno arhitekturo podpira na stotisoče nalog na projekt, kar ga uvršča med resnično poslovne rešitve. Ta zmogljivost zagotavlja nemoteno delovanje in širitev, kar se popolnoma ujema z rastjo projektov vaših strank.
Preberite več
Več virov prihodkov
JustDo ponuja celovit paket storitev, ki jih lahko ponudite svojim strankam. S sprejetjem JustDo lahko prodajate gostovanje, razvoj, usposabljanje, vzdrževanje in podporne storitve, kar ustvarja zanesljiv in stalen vir prihodkov. Naša celovita platforma vam omogoča širitev poslovne ponudbe in povečanje dobičkonosnosti.
Preberite več
Preprosta struktura stroškov
Ne jemljemo odstotka od vaše prodaje. Naše cene so jasne in preproste, z mesečno naročnino na uporabnika in fiksnimi cenami za premium funkcije po izbiri, kot sta Gantt in AI. Ta pregledna cenovna struktura zagotavlja, da vedno veste, kaj lahko pričakujete, kar vam omogoča zanesljivo napoved stroškov in potencialnih dobičkov. Za vse podrobnosti obiščite našo stran s cenami .
Preberite več
Uporabite svojo blagovno znamko - Pripravljeno za belo oznako
Izboljšajte prisotnost blagovne znamke vaših strank z JustDo zmogljivostmi bele oznake. Prilagodite platformo z njihovimi logotipi, barvnimi shemami in edinstvenimi identitetami, da ustvarite brezhibno, personalizirano izkušnjo.
Preberite več
Vrhunska varnost - Na voljo je uvedba v intranetu
Stranke v občutljivih panogah pogosto zahtevajo zelo varno uvedbo znotraj svojega intraneta, včasih celo brez internetnega dostopa. JustDo podpira to edinstveno možnost uvedbe, ki zagotavlja ultra varno okolje na mestu ki ga lahko ponudi le malo konkurenčnih rešitev.
Preberite več
Govori jezik vaših strank
Z našim naprednim prevajalskim sistemom lahko JustDo prevedemo v 100 najpogostejših jezikov na svetu v nekaj dneh, kar zagotavlja brezhibno izkušnjo za vaše lokalne stranke. Če vaš trg potrebuje prevod, ki ga še ne ponujamo, nas ne oklevajte kontaktirati! Z veseljem bomo razmislili o dodatkih, še posebej za trge brez kakršnih koli razpoložljivih rešitev .
Preberite več
AI podprte demonstracije
Z JustDo AI podprtimi demonstracijami lahko vaše stranke opišejo želeni projekt, mi pa bomo takoj ustvarili strukturo za hitro demonstracijo. Ta funkcija je idealna za impresioniranje strank in pritegnitev njihove pozornosti.
Preberite več
Več funkcij
Ustvarjeno z izkušnjami uspešnih podjetij
Sodobna platforma za upravljanje projektov
Sodelovanje in komunikacija
JustDo brezhibno združuje komunikacijo in sodelovanje z zmogljivim upravljanjem projektov. Selektivno delite naloge s strankami in dobavitelji, vzdržujte celovite evidence e-pošte in klepetov ter učinkovito organizirajte projektne dokumente. Medtem upravljajte več projektov z Ganttovimi diagrami in odvisnostmi, sledite času in uravnotežite delovno obremenitev - vse na eni intuitivni platformi.
Preberite več
Prilagodljiva platforma za CMS in ERP
JustDo je več kot le programska oprema za upravljanje projektov. Brezhibno deluje kot sistem CMS in ERP. Njegova visoka stopnja prilagodljivosti ga naredi idealnega za različne poslovne aplikacije, saj ponuja robustne, prilagojene rešitve za specifične potrebe industrije. Ta vsestranskost naredi JustDo popolno platformo za podjetja, ki želijo združiti celovita orodja za upravljanje s prilagodljivostjo sistema CMS.
Preberite več
Popolna integracija umetne inteligence
Z naprednimi zmogljivostmi umetne inteligence JustDo lahko hitro ustvarite strukture projektov iz enega samega poziva, pretvorite dokumente in pogodbe v naloge, izdelate celovite povzetke in izvajate podrobne poizvedbe o vaših projektih.
Preberite več
Izberite, kdo vidi kaj
Selektivno deljenje nalog vam omogoča, da povabite stranke, dobavitelje in deležnike na vašo tablo, hkrati pa zagotovite, da vidijo le tisto, kar je deljeno z njimi. Naš prilagodljiv sistem dovoljenj omogoča širok nabor kontrol dostopa, kar zagotavlja prilagojeno vidnost in varnost za vsakega udeleženca.
Preberite več
Upravljajte več projektov na eni tabli
S podporo JustDo za ogromne table, ki vsebujejo več kot 200.000 nalog, postane upravljanje več projektov na eni tabli priročno in učinkovito. Organizirajte, spremljajte in izvajajte vse svoje projekte brezhibno na enem centraliziranem mestu.
Preberite več
Gantt in odvisnosti
Popolnoma opremljen Ganttov diagram JustDo s križnimi projektnimi odvisnostmi. Omogoča učinkovito načrtovanje, usklajevanje in sledenje za ohranjanje projektov v skladu z urnikom.
Preberite več
Kanali za klepet, e-pošta, datoteke
Okrepite sodelovanje ekipe z namenskimi kanali za klepet za vsako nalogo. Razpravljajte o idejah v realnem času, neposredno znotraj vašega projekta, za brezhibno komunikacijo. Pošiljajte e-pošto neposredno v naloge in ustvarite centralizirano evidenco, dostopno vsem, tudi zunanjim sodelavcem. Enostavno upravljajte, delite in organizirajte vse svoje projektne dokumente na enem mestu, ohranjajte vašo ekipo usklajeno in produktivno.
Preberite več
Vtičniki poslovne ravni
JustDo ponuja vrsto vtičnikov poslovne ravni za izboljšanje vaših zmogljivosti upravljanja projektov. Identificirajte in upravljajte tveganja z našim vtičnikom za Upravljanje tveganj, ki zagotavlja uspeh in odpornost projekta. Natančno sledite času, porabljenemu za naloge z intuitivnim Sledenjem časa za natančno dodeljevanje virov. Optimizirajte dodeljevanje nalog in uravnotežite delovno obremenitev med člani ekipe z Upravljanjem virov in obremenitev. To je le nekaj od mnogih zmogljivih vtičnikov, ki so na voljo v JustDo.
Preberite več
Več funkcij